Yamaçaltı İlkokulu

Vizyon: Biz, Yamaçaltı İlkokulu olarak istiyoruz ki; okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın,destek olsun. Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda, herkes hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okul ortamında ve heryerde,herkes "kendisine yapılmamasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama" ilkesine uysun. Bilgiye ulasan, ulaştığı bilgileri kullanan kullandığı bilgilerle yenibilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın. Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.

Misyon: Biz, Yamaçaltı İlkokulu olarak, bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan,kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, öğrencilerimizi,öğretmenlerimizi-idarecilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, okulumuzda bir atılım,bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, için varız ve çalışmaktayız.

Başarılar:

Saatler: 08:30/15:05
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler: 0
Bilimsel Etkinlikler: 0
Proje Çalışmaları: 0
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 0
Diğer Hususlar: Lojman Mevcuttur

Telefon - 05352055644

WEB - https://yamacaltiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yamaçaltı mahallesi Yamaçaltı sokak No20 Eyyübiye/ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZİDİR.

Adres - Yamaçaltı mahallesi Yamaçaltı sokak No20 Eyyübiye/ŞANLIURFA

Ulaşım ÖĞRETMENLER KENDİ ARAÇLARI İLE SAĞLAMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ŞEHİR MERKEZİNE (TOPLAMA MERKEZİNDEN) 28 KM UZAKLIKTADIR.